Møbelpolstring i Odder, Århus & Horsens omegn

Hos CS Cafe & Restaurantinventar ApS tilbyder vi møbelpolstring af alt fra designermøbler og restaurantinventar. Vi er dit optimale valg for møbelpolstring, hvis fokus på kvalitet og skræddersyet håndværk er egenskaber du vægter højt. Vores polsterafdeling, baseret i Odder, betjener ikke kun lokalsamfundet, men strækker sig ud til kunder i Århus, Horsens og hele Jylland.

Vi betjener både private- og erhvervskunder. Skal du bruge vores hjælp står vi altid klar til at hjælpe dig med alt fra polstring og ompolstring til diverse syningsopgaver.

Møbelpolstring er en kunst, og hos CS Cafe & Restaurantinventar ApS forstår vi betydningen af at bevare og forny dine møbler. Vores erfarne håndværkere står klar til at levere en bred vifte af tjenester, lige fra polstring af designermøbler til ompolstring af møbler, restaurantinventar og meget mere.

Møbelpolstrere med bred erfaring

Vores ekspertise strækker sig også til skræddersyede løsninger som bådhynder efter mål. Vi tager ikke kun mål til nye skumhynder, men syer også betræk, der matcher dine præferencer. Med leveringsdygtighed i skumkvaliteter til forskellige formål er vi stolte af at levere produkter af høj kvalitet, der passer til enhver situation.

Vores mangfoldige repertoire inkluderer alkovehynder, hynder til diverse bænke, hynder til arkitektstole, pallehynder, campingvognshynder, læsejl til camping, både, terrasser og meget mere.

Privat

Vi tilbyder professionel vejledning og rådgivning om materialer, der passer til dine møbler og præferencer. Uanset om det drejer sig om ompolstring af spisebordsstole, lænestole eller sofaer, klarer vi det på vores værksted. Vi leverer også stof og læder i alle typer, der passer til dit møbel.

Erhverv

Vores erfaring inden for møbelpolstring inkluderer møbler til skoler, efterskoler, højskoler, plejehjem, sygehuse, rådhuse, konferencerum/mødelokaler, koncertsale og mere. Vi kommer gerne ud og giver et skræddersyet tilbud, hvor vi medbringer forskellige stof-, læder- og kunstskindsprøver til opgaven. Ved større leverancer og ordrer håndterer vi også fragten for dig.

Udover vores arbejde med polstring af restaurantinventar og erhvervsmøbler, lægger vi også inde med en dygtig tømrermester der kan hjælpe med ombygning, tilbygning, butiksindretninger, inventar og meget mere. Vi kan derfor levere en gennemført løsning med langt mere end blot nypolstret inventar.

Møbelpolstring er en bæredygtig løsning

Møbelpolstring kan være gavnligt for miljøet på flere måder. For det første kan brugen af bæredygtige materialer i polstringen bidrage til at mindske belastningen på naturressourcerne. Materialer som genanvendt tekstil, økologisk bomuld eller andre miljøvenlige stoffer reducerer behovet for at udvinde nye råmaterialer og mindsker dermed miljøpåvirkningen forbundet med traditionel produktion.

Derudover kan møbelpolstring også være et middel til at forlænge levetiden af møbler. Ved at ompolstre eller genbruge eksisterende møbler reducerer man mængden af affald, der genereres, og mindsker behovet for at producere nye møbler, hvilket igen sparer på ressourcer og energi, samt bidrager til en mere bæredygtig forbrugskultur.

Forny dine møbler med møbelpolstring i dag

Er dine møbler klar til at blive fornyet? Kontakt CS Cafe & Restaurantinventar ApS i Odder for skræddersyede møbelpolstring i Odder, Århus, Horsens eller andre steder i Jylland, og bring nyt liv til dine yndlings møbler og erhvervsinventar.

Ring til os på 22 64 01 51 for en gratis konsultation og skræddersyet tilbud. Du kan også skrive til os via csmoebler@gmail.com eller ved at udfylde vores kontaktformular.

Uanset om du er privatkunde eller repræsenterer en virksomhed, har vi løsningerne til at imødekomme dine unikke behov. Giv dine møbler den opmærksomhed, de fortjener, og lad os hjælpe dig med en mere bæredygtig løsning.