Polstring af restaurantinventar og lign. i Odder og omegn

Står du med gammelt eller ucharmerende restaurantinventar, hotelinventar eller lignende? Vi kan hjælpe dig med at give dine møbler nyt liv og skabe en frisk og moderne atmosfære hos din virksomhed. Gamle møbler og slidt polstring suger livet ud af et lokale og det kan være svært at genoplive forretningens udseende uden at få opfrisket møblerne.

Det kan være fristende at købe nye møbler, men ved at få ompolstret møblerne kan du opnå samme og i nogle tilfælde en bedre effekt for samme eller mindre sum. Hos CS Cafe & Restaurantinventar ApS har vi masser af erfaring med polstring af inventar for restauranter, hoteller, caféer, skoler og meget mere. Vi holder til i Odder, men har også hjulpet mange kunder i Århus, Horsens og resten af Jylland. Vi går meget op i vores arbejde og leverer altid resultater i højest mulige kvalitet. Se gerne vores galleri igennem for at se vores tidligere projekter.

Fordelene ved at polstre dit inventar på ny

Der er flere fordele ved ompolstring restaurantinventar eller andre møbler. Som nævnt tidligere kan der afhængig af møblerne, materialerne og omstændighederne være penge at spare ved at få polstret sine møbler på ny. Samtidig vil du opleve et identisk eller forbedret resultat, som hvis du køber nye møbler.

Udover æstetik og omkostninger er der også andre betydelige fordele, hvis du vælger at give dine gamle møbler nyt liv. Ved at få dit inventar renoveret hos os kan du se frem til følgende:

  • Længere holdbarhed og forlænget levetid på møblerne
  • Mulighed for personligt design og farvevalg
  • En bæredygtig og miljøvenlig løsning

I nogle tilfælde er gamle betræk til gamle møbler også en udfordring at holde ordentligt rene. Det kan derfor være meget fordelagtigt for bl.a. restauranter, skoler og lignende at få lavet en ny møbelpolstring, der er mere hygiejnisk og lettere at vedligeholde.

Få renoveret dit restaurantinventar, hotelinventar og lign.

Har du brug for vores hjælp til at restaurere dit restaurantinventar eller lignende? Lad os hjælpe dig med at forvandle dem og skabe en ny og frisk atmosfære! Vi har allerede hjulpet adskillige restauranter, hoteller, caféer og skoler med at give deres indretning nyt liv.

Kontakt os i dag på 22 64 01 51 for en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan give nyt liv til dit inventar og forbedre din virksomheds udseende og komfort. Du er også meget velkommen til at skrive til os på csmoebler@gmail.com eller via vores kontaktformular.

Vi glæder os til at arbejde sammen med dig for at skabe inventar med et friskt nyt udtryk.